Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   30 жовтня 2019 року у приміщенні актового залу Гуменецької сільської ради (ОТГ) проведено підсумкову семінар-нараду з директорами дошкільних навчальних закладів та загальноосвітніх навчальних закладів Гуменецької ОТГ.

   У заході взяли участь представники Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, сільський голова Гуменецької ОТГ, спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту Гуменецької ОТГ та директори навчальних закладів, які розміщені на території вказаної ОТГ.
   На семінарі було обговорено підсумки роботи навчальних закладів за період календарного року та розглянуті наступні питання:
- недоліки виявлені у роботі харчоблоків навчальних закладів під час планових перевірок працівниками управління;
- дотримання вимог чинного законодавства у роботі харчоблоків навчальних закладів Гуменецької ОТГ;
- проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з метою обізнаності розробки, запровадження та функціонування процедур, заснованих на принципах системи HACCP;
- працівниками управління надані вичерпні відповіді присутнім на запитання, які виникли до діяльності Держпродспоживслужби в ході наради.
   На завершення семінару учасники домовились підтримувати обов’язковий зворотній зв’язок та ефективно співпрацювати задля збереження здоров’я дітей.

rayon1rayon2

сайт зроблено в adgrafics