18 жовтня під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Грушка Василя Пилиповича проведено колегію по підсумках роботи служби за 9 місяців та визначено завдання на ІV квартал 2019 року. В колегії взяли участь керівники структурних підрозділів Головного управління, керівники районних, міськрайонних, міського управлінь, директори державних лабораторій Держпродспоживслужби.
Під час засідання заступники начальника Головного управління та керівники структурних підрозділів висвітлили актуальні питання в сфері контролю та нагляду за безпекою харчових продуктів та дотриманням вимог законодавства в галузі ветеринарної медицини, роботи з персоналом, запобігання корупції та ін.. Про стан виконання рішень попередніх колегій, а також завдань за відповідними напрямками роботи доповіли начальники районних, міськрайонних управлінь.
За результатами колегії визначено пріоритетні завдання в сферах, що належать до діяльності служби.