Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs
but ap
but up
but zs

   2-го жовтня 2019 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області прийняли участь в одноденному семінарі-навчанні на тему «Міжнародні стандарти харчової безпеки (НАССР) в закладах ресторанного бізнесу», який проводили громадська організація «Ресторанна гільдія» та компанія «ПРОФІ КЛАБ».

Даний захід відбувся у зв’язку з тим, що з 20 вересня 2019р. набрала чинності вимога Закону України «Про основні принципи та вимоги безпечності та якості харчових продуктів» щодо запровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) для потужностей ресторанного бізнесу. На семінарі були розглянуті питання :

  • Що таке НАССР;
  • Основні поняття харчової безпеки і загальні принципи харчового законодавства в Україні;
  • Програми –передумови щодо безпеки харчової продукції;
  • Визначення критичних точок контролю, встановлення критичних меж і систем моніторингу;

Актуальне законодавство України про харчову безпеку в закладах ресторанного господарства (НАССР) та уніфікована форма акту аудиту.

7cce6 V

 

сайт зроблено в adgrafics