Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

До уваги

   3 вересня 2019 набрав чинності Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 12.07.2019р. № 385 «Про затвердження уніфікованої форми акта, що складається за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері господарської діяльності з біологічної і генетичної безпеки щодо сільськогосподарських рослин під час створення, дослідження та практичного використання ГМО у відкритій системі».

   Наказ було розроблено на виконання Закону України «Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів».
   Затвердження уніфікованої форми акта дає змогу Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів здійснювати перевірку дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері господарської діяльності з біологічної і генетичної безпеки щодо сільськогосподарських рослин під час створення, дослідження та практичного використання ГМО у відкритій системі під час планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю).
   Ознайомитись з Наказом можна на сайті Верховної Ради України за посиланням.

сайт зроблено в adgrafics