Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   25-го вересня в Головному управлінні одночасно відбулось два заходи: в рамках набуття практичних умінь і навичок хмельничани обмінювались досвідом із колегою з Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області за напрямком роботи насінництво та розсадництво.

   Крім цього, із спеціалістами даного відділу було проведено нараду-навчання. Участь в даному заході взяла начальник відділу контролю в сфері насінництва та розсадництва Михайленко О.М.
   Під час обговорення розглянуто низку важливих питань. Зокрема, обговорено дотримання вимог антикорупційного законодавства. Висвітлено практичні аспекти запобігання та виявлення корупції та дотримання вимог Закону України «Про державну службу». Проведено аналіз виконання завдань і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців у 2019 році, результати та ефективність діяльності відділу контролю в сфері насінництва та розсадництва за дев’ять місяців поточного року.
   Опрацьовано заповнення уніфікованих форм актів, що складаються за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю) у сферах насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин. Особливості планування заходів державного нагляду (контролю) в сфері насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин, ГМО у відкритих системах на 2020 рік. Проведено ознайомлення з проектом «Методичних рекомендацій щодо відбору проб насіння, зерна та рослин для визначення наявності генетично модифікованих організмів під час здійснення заходів нагляду (контролю) в сферах зерноведення, рослинництва, насінництва і розсадництва, охорони прав на сорти рослин та ГМО у відкритих системах».
Головні спеціалісти відділу проінформували про результати проходження підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України.
    Михайленко О.М. розповіла про роботу відділу контролю в сфері насінництва та розсадництва Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. Було проведено обмін досвідом щодо здійснення державного нагляду (контролю) в сфері насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин та за додержанням заходів біологічної і генетичної безпеки щодо сільськогосподарських рослин під час створення, дослідження та практичного використання ГМО у відкритих системах.
   Далі учасників заходу було ознайомлено з роботою відділу визначення посівних якостей насіння і товарних якостей садивного матеріалу Державної установи «Хмельницька обласна фітосанітарна лабораторія».
   На завершення підведено підсумки та проведено обговорення викладеного з учасниками наради.

96-V97-V98-V

сайт зроблено в adgrafics