Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   16-20 вересня 2019 року в місті Трускавець Львівської області відбулася ХV Міжнародна конференція-виставка «Птахівництво-2019». Організатором даного заходу виступила Асоціація «Союз птахівників України». Серед учасників заходу були Голова Держпродспоживслужби України Володимир Лапа, Віталій Башинський, Олександр Бакуменко та інші.

    З вітальним словом до учасників конференції виступив Генеральний директор Асоціації Карпенко С.М., який проінформував присутніх про стан та перспективи розвитку птахівничої галузі України.      Представники вітчизняних та зарубіжних фірм розповіли про інноваційні технологічні рішення при утриманні, годівлі та ветеринарному обслуговуванні промислового птахівництва як в Україні так і за її межами. Також учасники конференції обмінялися виробничим досвідом при вирощуванні птиці в сучасних умовах інтенсивного розвитку галузі.
   Серед новинок галузі слід відмітити появу інноваційних технологій в діагностиці хвороб птиці, вирощування птиці без застосування антибіотиків, сучасні методи профілактики кишкових інфекцій. Значна увага учасників конференції була приділена зменшенню кількості використання вакцин для птиці та її ефективності. Як приклад, головний лікар ветеринарної медицини ЗАТ «Консул» (Республіка Білорусь) Лариса Лойко, навела схему проведення профілактичної дезінфекції пташника. Також наголосила, що на якість вакцинації і напругу імунітету проти інфекційних хвороб птиці при вакцинації методом випоювання, значною мірою впливає стан системи водонапування птиці.
   Загалом участь у конференції прийняли понад 70 провідних компаній виробників та дистриб’юторів ветеринарних препаратів, кормів та кормових добавок, технологічного обладнання із США, Німеччини, Франції, Іспанії, Польщі, Нідерландів, Південної Кореї, Данії, Бельгії, Австрії, Чехії, Угорщини, Китаю, майже 250 керівників та спеціалістів птахо підприємств України та провідні вчені і науковці профільних інститутів України – всього більше 700 учасників.

   П .Шевчук, начальник Теофіпольського районного Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області

Sheva1

З технічним менеджером ТОВ «Біохем Україна» Артемом Ходою

Sheva2

З керівником відділу птахівництва ТОВ «Симедіка УА» Петром Ільчуком

Sheva3

З менеджером по продажу ветеринарних препаратів ТОВ «Ареал Днепр»Світланою Жученковою

Sheva4

   Виступ головного лікаря ветеринарної медицини ЗАТ «Консул»
(Республіка Білорусь) Лариси Лойко «Чому вакцина «не спрацювала». Практичний досвід»

сайт зроблено в adgrafics