Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Городоцького районного управління прийняв участь в проведених семінар-нарадах із керівниками закладів освіти Городоцької ОТГ та Городоцької РДА.

   Учасники нарад семінарів ознайомлені з діючими нормативно-правовими актами: Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», постанови КМУ від 22.11.2004р №1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», спільних наказів Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 №242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», від 15.08.06 №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», від 17.04.2006 N 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу (ДСанПіН 5.5.2.008-01), «Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів» від 24.03.2016 №234.
   Особлива увага була приділена питанню організації харчування в закладах освіти, зокрема розробці перспективних двотижневих меню, які повинні містити повний набір продуктів харчування, відповідно до вікової категорії, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах».

20190829 134236

сайт зроблено в adgrafics