Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   27 червня 2019 року на базі фермерського господарства «Чернишова І. Г.» с. Отроків Новоушицького району проведено семінар по догляду за пізніми ярими польовими культурами та підготовці складських приміщень до приймання зерна нового урожаю.

posiv1 

  Семінар підготовили та провели спеціалісти управління агропромислового розвитку Новоушицької райдержадміністрації, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, ДПІ в Новоушицькому районі, МНС, представники фірм, що займаються реалізацією пестицидів і агрохімікатів.
   Керівники та спеціалісти агроформувань району разом з організаторами семінару побували в складських приміщеннях, на посівах господарства, де жваво обговорювались методи вчасного, доцільного хімічного догляду за посівами соняшнику, кукурудзи, сої та рекомендації щодо зберігання зерна нового урожаю в складних погодних умовах цьогорічного літа.
   Під час семінару голова «ФГ Чернишова І.Г.» - Чернишов Іван Гаврилович щедро поділився досвідом успішної роботита повідомив, що в господарстві закінчується будівництво нового сучасного устаткування для досушування та зберігання зерна.

Заєць К., головний спеціаліст відділу карантину рослин

сайт зроблено в adgrafics