Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Суб’єкти насінництва, які ввозять на територію України насіння для селекційних, дослідних робіт і експонування, сорти яких не внесено до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні, або до Переліку сортів рослин Організації економічного співробітництва та розвитку, мають звернутись до Держпродспоживслужби та отримати відповідне підтвердження на ввезення (п. 5 Постанови Кабінету Міністрів України від 5 жовтня 2016 № 691 «Про затвердження Порядку видачі або відмови у видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання підтвердження на ввезення в Україну та вивезення з України зразків насіння і садивного матеріалу, не внесеного до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні, та/або до Переліку сортів рослин Організації економічного співробітництва та розвитку, для селекційних, дослідних робіт і експонування».
   В 2019 році на території області такі посіви розмістили 5 суб’єктів насінництва: ТОВ «Рійк Цваан Україна», "КВС-УКРАЇНА", «Лімагрейн Україна», «Монсанто Україна» та «АДВАНТА СІДЗ УКРАЇНА».
   На виконання Доручення Держпродспоживслужби України, спеціалісти відділу контролю в сфері насінництва та розсадництва здійснили заходи з встановлення достовірності їх розташування, за фактичним місцезнаходженням дослідних господарств, де було заявлено проведення висіву.
   За результатами проведеної роботи було достовірно підтверджено їх розташування у чотирьох з п’яти суб’єктів насінництва.

IMG 4620IMG 4621IMG 4624

сайт зроблено в adgrafics