Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   З метою своєчасного впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках для малих потужностей, в Кам’янець-Подільському міськрайонному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 19 червня 2019 року відбулася нарада із керівниками переробних підприємств.

   Начальник Кам’янець-Подільського міськрайонного управління наголосив про важливість впровадження системи безпечності харчових продуктів та зауважив, що з 20 вересня 2019 року система НАССР є обов’язковою і для малих потужностей.
   Головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини управління Ляміна Г.В. детально ознайомила присутніх із вимогами Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 р. «Вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

IMG-1987IMG-1988

сайт зроблено в adgrafics