Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   5 червня 2019 року під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації С. Зборовського відбулася координаційна рада стосовно звернення громадян щодо випадків госпіталізації дітей з с. Яромирка до Городоцької центральної районної лікарні.

   У роботі комісії взяли участь: в.о. старости села Велика Яромирка, заступник міського голови, начальник відділу агропромислового розвитку РДА, спеціалісти охорони здоров’я та районного лабораторного відділення, фахівці Держпродспоживслужби.
   Начальник Городоцького районного лабораторного відділення Попович О.Л. повідомив що в лабораторний центр поступили термінові повідомлення з інфекційного відділення. Для розслідування випадків захворювання спеціалісти відібрали 11 зразків води питної. Всі зразки води з не відповідають вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».
   Напередодні було організовано зібрання жителів с. Яромирка, на які були запрошені голова Городоцької ОТГ, представники Держпродспоживслужби, представники поліції. Запрошенні представники агроформування ТОВ «Енселко Агро» на зібрання не з’явились.
   В ході зборів було вирішено надіслати колективне звернення від громади с. Яромирка до екологічної інспекції в Хмельницькій області з проханням вияснити причину отруєння людей з відбором для лабораторного дослідження зразків питної води, грунту, повітря.
   Представниками Держпродспоживслужби було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо утримання індивідуальних криниць, використання питної води, дотримання Державних санітарних правил по транспортуванню, зберіганню та застосуванню пестицидів у народному господарстві агроформуваннями, ФГ, приватними особами.
27.05.2019р. Робочою групою, створеною при Городоцькій ОТГ було проведено комісійне обстеження водогону с.Яромирка та 8 діючих криниць громадського користування с. В. Яромирка. В ході обстеження виявлено ряд недоліків, про усунення яких надіслано лист старості села та голові Городоцької ОТГ.
   Заступник голови РДА дав вказівку лікарям ПМСД зібрати дані про кількість хворих в с. Яромирка. Старості села провести до норми сільські джерела водопостачання. Про виконання поставлених завдань проінформувати на наступній нараді.

Gorodok3Gorodok4

сайт зроблено в adgrafics