Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує, що в рамках проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» на платформі «Prometheus» Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підготовлено онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» (далі – онлайн-курс).

   Цей курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).       Онлайн-курс стартує 1 червня 2019 року та проводиться на безкоштовній основі. Реєстр учасників відбувається відповідно до форми за посиланням. По закінченню навчального процесу учасники отримають відповідні сертифікати.
   Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті Мінагрополітики або за телефоном 363-08-28

сайт зроблено в adgrafics