Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   28 травня під керівництвом голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового відбулось розширене засідання колегії облдержадміністрації. Участь у засіданні взяли голова обласної ради Михайло Загородний, заступники голови адміністрації, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів ЦОВВ, голови райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад та об’єднаних територіальних громад.

   Від Головного управління Держпродспоживслужби в даному заході взяв участь начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Баланюк І.М.
   Під час доповіді Ігор Баланюк розповів про недоліки минулорічної оздоровчої кампанії та хід підготовки до оздоровчої кампанії 2019 року.
   Крім того, він наголосив, що не дивлячись на значні проведені організаційні заходи, проблем з підготовкою цих важливих в епідемічному відношенні об’єктів до початку, а також під час їх роботи – з року в рік не стає менше. При цьому, значна частина порушень санітарного законодавства повторюється та несе загрозу здоров’ю дітей.
   В своїй доповіді Ігор Баланюк надав перелік діючих нормативно-правових документів, які регламентують роботу цих закладів.
Баланюк І.М. акцентував увагу присутніх, що за дотриманням вимог згаданих нормативно-правових документів, в т.ч. належного матеріально-технічного забезпечення, умов перебування, організацію якісного та безпечного харчування дітей та багатьох інших питань - несуть відповідальність керівники, власники цих об’єктів або керівники установ та організацій, на балансі яких утримуються заклади оздоровлення та відпочинку. Разом з тим, значна доля відповідальності за проведенням оздоровчої кампанії покладається на керівників органів державної влади, місцевого самоврядування, що передбачено Законами України «Про місцеві державні адміністрації», «Про місцеве самоврядування в Україні».

сайт оздор колегія 2

сайт оздор колегія 1

сайт зроблено в adgrafics