Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Павлишиної Світлани Андріївни, 21 травня 2019 року у приміщенні Департаменту соціального захисту населення, за результатами комісійних обстежень закладів оздоровлення та відпочинку дітей в області відбулось засідання робочої групи по підготовці матеріалів на засідання колегії облдержадміністрації «Про підготовку до оздоровчої кампанії «Літо-2019».


   На засіданні були присутні директор Депараменту соціального захисту населення облдержадміністрації та члени робочої групи всіх зацікавлених служб та відомств.
   Від Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в даному заході взяв участь начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Баланюк І.М.
   Ігор Баланюк доповів про стан дитячих закладів оздоровлення та відпочинку дітей в області та їх готовність до проведення літньої оздоровчої кампанії. Інформація про виявлені порушення санітарних норм і правил доведена до відома заступника голови Хмельницької ОДА та керівництва Департаменту соціального захисту населення з метою подальшого інформування керівників, власників та балансоутримувачам таборів з переліком пропозицій та зауважень по кожному закладу та здійснення контролю.

ozdorovozdorov1

сайт зроблено в adgrafics