Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   11 травня 2019 року при Волочиській районній державній адміністрації було проведено чергове засідання Державної протиепізоотичної комісії із власниками свиногосподарств, головами об’єднаних територіальних громад, головами сільських рад та членами ДНПК.

   В нараді приймали участь представники Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, керівник управління агропромислового розвитку, керівник Волочиського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
   На засіданні розглядалося питання вжиття невідкладних заходів з недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на територію Волочиського району. А саме турбувало питання недотримання «закритого» режиму роботи у свиногосподарствах, забезпечення дієвого контролю за переміщенням живих тварин та продукції з них, активізація роботи спільних поліцейсько-ветеринарних мобільних груп, забезпечення 100% охоплення щепленнями свиней проти класичної чуми свиней в господарствах всіх форм власності.

DSC 0343DSC 0345

сайт зроблено в adgrafics