Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

25 квітня 2019 року відбулася чергова колегія Кам’янець-Подільської райдержадміністрації. На даній колегії заслухано начальника Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Лавського Анатолія Йосиповича щодо епізоотичної ситуації в районі та здійснення державного контролю за безпечністю харчових продуктів.

Лавським А.Й. наголошено, що Кам’янець-Подільський район благополучний щодо інфекційних захворювань тварин. Також, висвітлено основні напрямки та найболючіші питання щодо епізоотичного благополуччя району. Особливу увагу звернено на недопущення занесення вірусу африканської чуми свиней на територію району, профілактику сказу та попередження масових отруєнь бджіл в період обробки аграріями земель та рослин. Проінформовано, що в Україні створено некомерційну громадську організацію «Гранд Експерт», метою діяльності якої сприяти зменшенню шкідливого впливу хімічних речовин, що використовуються процесі захисту рослин на природне середовище.

Також, висвітлено питання здійснення державного контролю за безпечністю харчових продуктів та недопущення отруєння людей продуктами харчування.

На завершення, вказано, що Кам’янець-Подільське міськрайонне управління прикладає максимум зусиль для забезпечення жителів району безпечними та якісними продуктами харчування, особливо дитячого харчування під час літньої оздоровчої кампанії.

IMG 20190425 100658

сайт зроблено в adgrafics