Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   

   Спеціалістами Ярмолинецького районного управління ГУ ДПСС в Хмельницькій області: заступником начальника управління – начальником відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Олійником С.П. та головним спеціалістом відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Пугач С.В. 27.03.2019 року було проведено навчання із директорами, кухарями, медичними працівниками загальноосвітніх закладів та закладів дошкільної освіти, відділу освіти Солобковецької ОТГ по дотриманню вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ДСанПіН 5.5.2.008 – 01 «Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально – виховного процесу», «Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів», затвердженого наказом МОЗ від 24.03.2016р. №234.

   Учасники навчання ознайомлені із актом державного контролю, що містить перелік питань для перевірки дотримання оператором ринку законодавства про харчові продукти та відповідальністю за порушенная вимог законодавства про харчові продукти. Особлива увага приділялась питанням дотримання санітарно-гігієнічних вимог при організації безпечних умов навчально-виховного процесу, профілактиці харчових отруєнь, інфекційних та соматичних захворювань в закладах дошкільної освіти.

NOR 0002209 017120 20190326115602 0006NOR 0002209 017120 20190326122323 0010NOR 0002209 017120 20190326122330 0011

сайт зроблено в adgrafics