Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Спеціалістами Головного управлінням Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та Славутського районного управління за ініціативи Управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської Ради 15 березня 2019 року в школі №2 м. Нетішин проведено навчання щодо впровадження системи НАССР на харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти міста.

   В навчанні прийняли участь заступники директорів з навчально-виховної роботи, заступники завідувачів дошкільних навчальних закладів, шеф-кухарі та кухарі харчоблоків, медичні сестри з дієтичного харчування – спеціалісти, які в подальшому будуть членами груп НАССР.
   Під час навчання розглянуто вимоги законодавства щодо впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи НАССР на харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти. Зокрема, освітян було ознайомлено із вимогами Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів» та наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.12 № 590 про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечності харчових продуктів (НАССР). Наголошено про терміни запровадження НАССР та обговорено ключові питання.

сайт зроблено в adgrafics