Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   27 лютого в Головному Управлінні у відповідності до затвердженого Плану під головуванням першого заступника начальника Садов’юка О. П. проведено навчання спеціалістів відділу контролю в сфері насінництва та розсадництва.

   Під час навчань було розглянуто широке коло питань. Зокрема, учасники заслухали доповіді начальника відділу правового забезпечення Багнюка О. В. – Про порядок здійснення планових (позапланових) заходів нагляду (контролю) в сфері насінництва та розсадництва; правові аспекти розгляду справ про адміністративні правопорушення, які передбачають накладання штрафів на осіб, що порушують порядок та умови ведення насінництва та розсадництва;
   головного спеціаліста з питань запобігання корупції Будзана С. М., який висвітлив основні вимоги законодавства з питань запобігання корупції;
   головного спеціаліста відділу роботи з персоналом Калініченко О. О., яка провела роз’яснювальну роботу щодо підготовки до декларування та порядку заповнення електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави; рекомендації щодо виконання Індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетенції державних службовців на 2019 рік.
   На практичних заняттях опрацьовано заповнення Акту за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва.
   Розглянуто Методичні вимоги в сфері насінництва щодо збереження сортових та посівних якостей насіння зернових культур та Порядок знищення насіння, що не може бути використане на продовольчі, кормові та інші цілі та садивного матеріалу, який не може бути використаний для створення багаторічних насаджень або в інших цілях.
   На завершення підведено підсумки, надано відповіді на запитання та проведено тестування на перевірку знань законодавства.

сайт зроблено в adgrafics