Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   22 лютого 2019 року в Великій залі Новоушицької РДА відбулося навчання працівників агроформувань та зайнятих у торгівлі району, робота яких пов’язана із транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами. На навчання були запрошені бджолярі району.

   Слухачам навчання прочитали лекції Пептюк С.В - головний спеціаліст відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків та Заєць К.І.- головний спеціаліст відділу карантину рослин ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Новоушицького районного управління ГУ Держпродспоживслужби Д.П.Бажан, лікар-терапевт Новоушицької ЦРЛ Пліхта М. О., головний спеціаліст відділу маркетингу, організації виробництва продукції рослинництва, тваринництва та інженерно-технічного забезпечення УАПР Новоушицької РДА П.В.Бабак.

   Лекторами була надана інформація про класифікацію пестицидів за призначенням; правила зберігання, відпуску, транспортування, застосування пестицидів; характеристику та призначення засобів індивідуального і суспільного захисту від негативного впливу пестицидів; вимоги Державних санітарних правил стосовно охорони грунту, водних об’єктів, атмосферного повітря в ході використання пестицидів і агрохімікатів та особливості їх застосування в населених пунктах та гігієнічні вимоги до умов праці, про першу медичну допомогу, самодопомогу та лікування при отруєнні пестицидами та агрохімікатами. Крім того висвітлено проблеми обігу фальсифікованих пестицидів та захисту бджолосімей від негативного впливу пестицидів і агрохімікатів.

   По закінченні лекцій слухачі задавали спеціалістам запитання і отримували докладні відповіді, дискутували.

ZayecZayec1

Головний спеціаліст відділу карантину рослин
ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Заєць К.І.

сайт зроблено в adgrafics