Спеціалісти Волочиського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, заступник начальника-начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Семенюк Наталя Василівна та начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Табалюк Микола Петрович провели навчання із працівниками, педагогічним складом, працівниками харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти по дотриманню вимог ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а також «Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів» затвердженого наказом МОЗ від 24.03.2016 №234, «Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу» (ДСанПіН 5.5.2.008-01).