Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Спеціалісти Хмельницького міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, заступник начальника-начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Качан Сергій Іванович та головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вовк Тетяна Володимирівна 13-14.02.2019 року провели навчання із працівниками, педагогічним складом, працівниками харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти по дотриманню вимог ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а також «Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів» затвердженого наказом МОЗ від 24.03.2016 №234, «Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу» (ДСанПіН 5.5.2.008-01), «Гігієнічних вимог до улаштування, утримання і режиму спеціальних загальноосвітніх шкіл (шкіл-інтернатів) для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку, та навчально-реабілітаційних центрів» затверджених наказом МОЗ від 20.02.2013 року №144.

IMG-564IMG-c6d

сайт зроблено в adgrafics