Спеціалісти Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели навчання з керівниками дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, працівниками кухні освітніх закладів Гуменецької сільської ради щодо дотримання вимог Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Під час наради санітарний фельдшер відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства міськрайонного управління Коритник І.О. ознайомила керівників дошкільних навчальних закладів з нормативно – правовою документацією щодо дотримання вимог санітарного законодавства, створення безпечних гігієнічних умов організації навчально-виховного процесу та належної організації харчування.
Про порядок ведення документації по контролю за харчуванням в закладах освіти, наявність супровідної документації на харчові продукти та сировину, вимоги до автотранспорту по перевезенню харчової продукції та проведення дезінфекції доповів головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Сеник В.М.