Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Спеціалістами Дунаєвецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій проведено навчання із працівниками харчоблоків та медичними працівниками усіх дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Дунаєвецького району.

   У семінарах ознайомлено учасників з Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» проведено ознайомлення з актом державного контролю, що містить перелік питань для дотримання операторами ринку законодавства про харчові продукти та основними принципами системи аналізу небезпечних чинників (ризиків) за критичними контрольними точками – HACCP, із питаннями дотримання санітарних норм та правил в навчальних закладах з метою профілактики групових інфекційних захворювань та харчових отруєнь серед дітей та персоналу.
Вказана робота буде продовжуватись і надалі.

14

сайт зроблено в adgrafics