Спеціалістами Дунаєвецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій проведено навчання із працівниками харчоблоків та медичними працівниками усіх дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Дунаєвецького району.
У семінарах ознайомлено учасників з Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» проведено ознайомлення з актом державного контролю, що містить перелік питань для дотримання операторами ринку законодавства про харчові продукти та основними принципами системи аналізу небезпечних чинників (ризиків) за критичними контрольними точками – HACCP, із питаннями дотримання санітарних норм та правил в навчальних закладах з метою профілактики групових інфекційних захворювань та харчових отруєнь серед дітей та персоналу.
Вказана робота буде продовжуватись і надалі.