Старосинявським районним управлінням ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 07 лютого 2019 року у приміщенні актового залу Старосинявского НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» ім. О.Романенка проведено нараду з керівниками загальноосвітніх та дитячих дошкільних закладів, працівниками харчоблоків на предмет дотримання вимог законодавства до безпечності та якості харчових продуктів, санітарного законодавства, створення безпечних гігієнічних умов організації навчально-виховного процесу, належної організації харчування.
У даному заході прийняли участь перший заступник голови Старосинявської РДА, спеціалісти відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради.
В ході наради розглядалися наступні питання:
- вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
- ознайомлення учасників навчання із актом державного контролю, та відповідальність за порушення вимог законодавства про харчові продукти;
- аналіз інфекційної захворюваності з 2018 рік;
- профілактика кору, грипу та гострих кишкових інфекцій;
- результати проведення планових та позапланових обстежень загальноосвітніх та дитячих дошкільних закладів;
- дотримання санітарно-гігієнічних вимог при організації безпечних умов навчально-виховного процесу та харчування дітей.