Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

    Працівники Дунаєвецького районного управління взяли участь в нараді з працівниками харчоблоків та медперсоналом закладів загальної середньої та дошкільної освіти на тему «Організація харчування у навчальних закладах освіти», яку було проведено 10.01.2019 року на базі Управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради.

    Серед присутніх: начальник Управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької МР Колісник В.В., заступник начальника Дунаєвецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Стиран В.О., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Костриба Н.Б., інженер – технолог дитячого харчування групи централізованого забезпечення закладів освіти Управління освіти, молоді та спорту ДМР Гудзяк Л.Б. та 63 працівники навчальних закладів.
    Костриба Н.Б. висвітлила питання дотримання санітарних норм та правил з метою профілактики харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій серед дітей та персоналу у навчальних закладах. Стиран В.О. розповів присутнім про вимоги до організації харчування у навчальних закладах освіти згідно вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів. Про дотримання норм харчування дітей шкільного та дошкільного віку у навчальних закладах розповіла Гудзяк Л.Б. Всі присутні мали змогу поставити свої запитання фахівцям та отримати кваліфіковану відповідь.

3

сайт зроблено в adgrafics