Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

    21 грудня 2018 року на базі Дунаєвецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області відбувся семінар-навчання з операторами ринку, які займаються роздрібною торгівлею харчовими продуктами та громадським харчуванням.

    Власників закладів громадського харчування та закладів роздрібної торгівлі було ознайомлено з Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Порядком проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам . Проінформовано присутніх про спалахи кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь в Україні: протягом 2018 року на базі закладів громадського харчування було зареєстровано 28 групових захворювань, постраждало 530 осіб, з яких 115 дітей . Також було розглянуто гігієнічні вимоги до обігу харчових продуктів, дотримання санітарних вимог на об’єктах торгівлі та громадського харчування з метою профілактики спалахів харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій. За матеріалами наради-семінару підготовлено статтю на офіційний сайт «Ділові Дунаївці».

    Дунаєвецьке районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

20181221 10122120181221 10123620181221 101249

сайт зроблено в adgrafics