Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   За повідомленням прес-служби Хмельницького рибоохоронного патруля інспектори зазначеної установи взяли участь у семінарі щодо змін в законодавстві про безпечність продуктів харчування. Про нововведення та зміни 14 грудня розповіли рибоохоронцям представники ГУ Держпродспоживслужби у Хмельницькій області.

   Так, начальник відділу державного контролю ГУ Держпродспоживслужби Михайло Булка поінформував про перелік документів, які повинні бути наявні у операторів ринку, що займаються реалізацією живої риби та особливості їх оформлення.
«Сьогодні відповідальність за безпеку харчових продуктів законодавець повністю переклав на виробника та реалізатора. Тож, нині він має довести, що його продукцію можна і безпечно споживати», - повідомив представник Держпродспоживслужби.
   Також було зазначено про обов’язковість наявності у операторів ринку експертного висновку відповідної лабораторії, який дійсний лише півроку та транспортної накладної.
   Під час семінару інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля спільно з представниками ГУ Держпродспоживслужби ознайомились з різними ситуаціями, які траплялись на практиці. У підсумку було домовлено про співпрацю саме у галузі контролю за операторами ринку, які реалізовують рибу.

навчання депродспоживнавчання депродспожив1

сайт зроблено в adgrafics