Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

В рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області разом з інспекторами Вінницької та Житомирської областей прийняли участь у навчанні на тему: «Категоризація потужностей за ступенем ризику – практичні аспекти оцінки потужностей». Навчання пройшло в м. Вінниця.

Даний захід проводили Міна Барова – ключовий експерт проекту та Юрій Оглашений- старший експерт з НАССР та простежуваності.

Лектори  розповіли про практичні аспекти категоризації потужностей на основі оцінки ризику:

- оцінювання виконання гігієнічних вимог;

-  мікробіологічні критерії;

-програми-передумови та НАССР.

Крім того, експерти ознайомили учасників навчання з постановою Кабінету Міністрів України від 31.10.2018 р. №896 «Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів».

В практичній частині семінару, здійснено навчальне інспектування закладу  харчування, де і було опрацьовано практичну частину оцінювання потужності.

На завершення семінару обговорено питання передумов офіційного відбору та дослідження зразків, результати оцінювання потужності, методи проведення інспектування з заповненням акту стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами.  

 IMG 9914IMG 9915IMG 9916IMG 9918
сайт зроблено в adgrafics