Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Хмельницьке міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області вкотре наголошує хмельничанам про небезпеку сказу.

   Сказ – особливо небезпечна інфекційна хвороба всіх теплокровних тварин (хворіють всі види домашніх, сільськогосподарських диких тварин) і людини. Характеризується тяжким ураженням центральної нервової системи і закінчується летально.
   20.11.2018 р. у багатоповерховому житловому будинку за адресою проспект Миру, 62 було встановлено захворювання домашнього собаки на сказ. Як виявилося даний собака час від часу із своїм господарем брав участь у полюванні, де ймовірно і відбулося зараження. Проти сказу дана тварина щеплена не була, що порушує вимоги діючих Правил утримання домашніх тварин в м. Хмельницькому. За дане порушення власник собаки був притягнутий до адміністративної відповідальності.
   Шановні власники тварин, в чергове повідомляємо, що щеплення – єдиний захист від сказу. Необхідно щорічно проводити профілактичні щеплення проти сказу домашнім собакам та котам.
   Також інформуємо, що на даний час щеплення домашніх тварин проти сказу проводяться серед приватного сектору м. Хмельницького та за адресою: вул. Чорновола, 176/1, Хмельницька міська державна лікарня ветеринарної медицини. Телефон для довідок: 64-50-23, 64-50-18.

сайт зроблено в adgrafics