Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Проведено нараду із керівниками та власниками підприємств громадського харчування Новоушицького району на тему: «Основні вимоги ветеринарно – санітарного законодавства на підприємствах громадського харчування».

17.01.2017 р. в Новоушицькому районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спеціалістами відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства і відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини проведено нараду із керівниками та власниками підприємств громадського харчування району на тему « Основні вимоги ветеринарно – санітарного законодавства на підприємствах громадського харчування ».

В ході навчання було висвітлено вимоги ЗУ « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» , ДБН В.2.2-25:2009. "Норми проектування. Підприємства громадського харчування" та ЗУ « Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».

В ході роботи було розповсюджено інформаційні листівки « Методичні рекомендації , щодо дотримання санітарних вимог в закладах громадського харчування» та надано відповіді на поставлені питання.

nv 1

nv 2

nv 3

сайт зроблено в adgrafics