Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5247

Спеціалістами Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області на виконання Доручення Прем’єр-міністра України від 26.12.2023 № 40719/0/1-23 та Протоколу № 10 комісії ТЕБ та НС продовжена робота по ініціюванню та проведенню разом з органами місцевого самоврядування, комісійних обстежень об’єктів водопостачання.

Проведено обстеження об’єктів централізованого водопостачання Клубівського старостинського округу та об’єктів децентралізованого водопостачання Михнівського старостинського округу, що розміщені на території Ізяславської міської ради. Встановлено, що 2 водогони протяжністю до 7 км забезпечують питною водою мешканців 42 будинків, Клубівську медамбулаторію, лінійну лікарню південно-західної залізниці ім. Георгія Кірпи та закладів загальної середньої і дошкільної освіти. По будівництву водогону представлена документація, в т. ч. будівельний паспорт, представлені документи, що засвідчують якість та безпеку полімерних труб водогонів. Разом з тим, встановлено ряд і недоліків, а саме: відсутність журналів поривів та аварійних ситуацій, проведення профілактичних дезінфекцій. Слід зазначити відсутність виробничого контролю за якістю та безпекою води у 2023-2024 рр.

5248

Проведені комісійні обстеження децентралізованого водопостачання Михнівського старостинського округу, оглянуто 17 громадських криниць. Встановлено порушення санітарних вимог 4-х криниць: відсутність глиняного замка; дашок потребує заміни, реставрації, потребує ремонту оголовок, відмостка. 

За кінцевими результатами комісійного обстеження на адресу органів місцевого самоврядування будуть направлені пропозиції з усунення недоліків.

сайт зроблено в adgrafics