Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5195

Спеціалістами відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведеносемінар-навчання із керівниками дошкільних навчальних закладів та закладів загальної середньої освіти Ямпільської ОТГ на тему: «Дотримання санітарно-гігієнічних вимог при роботі в дошкільних навчальних закладах та закладах загальної середньої освіти».

5196

Під час семінару розглядалися наступні питання:

  • санітарно-гігієнічні вимоги до утримання приміщень та обладнання;
  • організація харчування в навчальних закладах та складання перспективного чотиритижневого меню на весняний період;
  • санітарно-гігієнічні вимоги до особистої гігієни персоналу та особистої гігієни дітей і учнів;
  • дотримання правил дезінфекційного режиму;
  • важливості дотримання гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів у закладах освіти та особливості впровадження системи НАССР.
сайт зроблено в adgrafics