Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

3038

08 серпня 2023 року фахівцями сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено моніторинг серед суб’єктів підприємницької діяльності з метою контролю дотримання ними вимог законодавства про рекламу.

Провівши черговий моніторингсуб'єктів господарювання, які здійснюють реалізацію товарів побутової хімії та парфумерно - косметичних виробів, були виявлені фактипорушення ч. 5 ст. 8 Закону України «Про рекламу» », а саме: реклама про знижку цін на продукцію, про розпродаж не містили відомості про дату початку і закінчення знижки цін на продукцію.

Відповідним суб’єктам господарювання будуть надіслані офіційні листи-запити для оформлення матеріалів про порушення вимог чинного законодавства та накладенням штрафних санкцій згідно з чинним законодавством.  

Вкотре нагадуємо, що отримати консультацію щодо дії Закону України «Про рекламу» можна, звернувшись до управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головногоa управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Грушевського, 87, кабінет № 214, тел. 79 47 52.

сайт зроблено в adgrafics