Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

ozdorov1

   Незважаючи на красиві обіцянки від власників, керівників, балансоутримувачів закладів оздоровлення та відпочинку, потрібно переконатися в безпеці та надійності того чи іншого закладу. Звичайно, в першу чергу всі читають відгуки на тематичних сервісах та сайтах. Та розраховувати лише на це джерело не варто.

   Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ділиться порадами про те, на що варто в першу чергу звертати увагу та які права є у батьків.
1. Батьки мають право перевірити дозвільні документи закладу, в який збираються відправити дитину:

  • акт прийому дитячого оздоровчого закладу;
  • акти перевірок Держпродспоживслужби (контроль за організацією харчування дітей, у тому числі якістю харчових продуктів, їх терміном придатності, організацією питного режиму, умови проживання та перебування тощо);
  • наявність двотижневого меню та вартість харчування. Слід звернути увагу, що якісне харчування сьогодні не може коштувати менше 120 грн на добу.

2. Потрібно ретельно шукати інформацію про заклади. Зараз майже всі сучасні табори мають власні веб-сайти, на яких можна отримати повну інформацію про перелік оздоровчих послуг, графік змін, вартість путівки та спосіб її придбання.

3. Дуже багато батьків не мають змоги відправити дітей до оздоровчого закладу, бо не вистачає коштів. Тому існують пришкільні табори, де дитину нагодують, розважать та наглянуть. Тут можливе і загартовування, і прогулянки у парк, у ліс. Усе ж більше дитина має можливість не тонути в соціальних мережах.

сайт зроблено в adgrafics