Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

 

Незабаром стартує посівна кампанія. Не виключено, що для її проведення аграрії використовуватимуть завезений посівний та садивний матеріал. Саме тому Головне управління інформує суб’єктів господарювання, які здійснюють імпорт та експорт насіння та садивного матеріалу, про вимоги щодо його ввезення на митну територію України. 

25 липня 2022 року спеціалісти Чемеровецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з представниками Чемеровецької територіальної громади провели моніторингові обстеження закладів громадського харчування на території смт Чемерівці.

Кам’янець-Подільське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжує спільними зусиллями організовувати та надавати необхідну допомогу ЗСУ, вимушеним переселенцям та діткам.

Спеціалісти Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області у складі рейдової групи здійснюють нагляд за встановленням цін на соціально значущі товари на території Улашанівської ОТГ.

На сьогодні сільгосппідприємства починають збирати і приймати на зберігання зерно нового урожаю. Збереження зерна залежить не тільки від якісних показників, а й від стану приміщень для його зберігання.

Хто з нас не любить хрустких маринованих або квашених огірків взимку? Та таких, щоб один в один, рівненьких та зелененьких. А щоб огірочки були такі гарні, кожному господареві чи господині необхідно проводити правильний догляд за культурою протягом всієї вегетації.

В зв’язку з підготовкою до відкриття сезону полювання на пернату дичину спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводять обстеження мисливських угідь Хмельницької районної організації українського товариства мисливців і рибалок на предмет встановлення їх епізоотичного благополуччя.

За інформацією Управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин, агроформування Хмельниччини розпочинають комплекс збиральних робіт урожаю 2022 року.

Шановні оператори ринку, які здійснюють реалізацію та обіг одноразового столового посуду (інвентарю)!

В Україні є традиційним вживання страв з грибів, але ця традиція має підвищений ризик, оскільки більшість населення втратила навички збирання грибів. Для декого це хобі, спосіб насолодитися природою, або ж – можливість поповнити запаси на зиму чи приготувати смачну вечерю.

сайт зроблено в adgrafics