Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

 

В нашому повсякденному житті реклама займає дуже багато місця, вона, будучи визнаним «двигуном торгівлі» просуває товари. Однак, на жаль, дуже часто недобросовісні рекламодавці порушують права споживачів, надаючи рекламу з порушеннями вимогам чинного законодавства, направленими на те, щоб сформувати  у покупців хибного, найчастіше завищеного уявлення про товари й послуги або про необхідність придбання ними взагалі непотрібних товарів.

В  Центрі надання адміністративних послуг Хмельницької міської Ради, відділі дозвільних процедур, головним спеціалістом відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотримання санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Баланюк Н.В. проведено навчання  з адміністраторами Центру надання адміністративних послуг Хмельницької міської Ради, відділу дозвільних процедур на тему:

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів запрошує суб’єктів малого підприємництва взяти участь в оцінці затрат, які бізнес несе внаслідок сплати штрафів (прямих і непрямих). Такий розрахунок витрат суб’єктів малого підприємництва Держпродспоживслужба проводить з метою реалізації Закону України від 18 травня 2017 року № 2042-VIII «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».

01.08.2017 р в області проведено позачергове засідання комісії ТЕБ і НС Хмельницької обласної державної адміністрації. На засіданні були розглянуті, крім інших,  питання: «Про стан виконання планузаходів щодо підготовки пляжівобласті до літнього сезону 2017 року»; «Про стан захворюваності на ботулізм населення Хмельницької області».

Головний спеціаліст  відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби Ізяславського району, Яковчук В.Г.  прийняла  участь в оперативній нараді при голові Ізяславської РДА та  виступила  по питаннях  профілактики гострих харчових отруєнь та харчових отруєнь, в т. ч. ботулізму.

За останні кілька тижнів українці, які відпочивають у Туреччині, активно діляться інформацією про поширення вірусу Коксакі, що супроводжується сильним жаром і висипанням на тілі. В основному хворіють діти, які купалися в басейнах. Загроза поширення вірусу можлива і в Україні.

Пам’ятка для споживачів, які мають намір користуватися послугами інтернет-магазину   Права споживача при купівлі товару через інтернет-магазин регулюються статтею 13 Закону України «Про захист прав споживачів». Закон визначає обсяг інформації, який обов’язково має бути доведений споживачу до моменту замовлення товару.

Одним із основних завдань Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області є охорона території України від занесення регульованих шкідливих організмів. З цією метою державними фітосанітарними  інспекторами проводяться обстеження з метою їх виявлення. У разі виявлення регульованих шкідливих організмів, запроваджується карантинний режим і проводяться заходи з метою локалізації та ліквідації цих організмів .

Держпродспоживслужба організовує опитування серед виробників харчових продуктів тваринного походження щодо обізнаності та відповідності вимогам харчового законодавства Європейського Союзу. За результатами цього опитування Держпродспоживслужба визначить пріоритетні напрямки розвитку експортних можливостей підприємств, які мають максимально наближений рівень відповідності вимогам Євросоюзу.

Що їсти, пити, одягати У спекотний день краще утриматися від виходу на вулицю від 10.00-11.00 години і до 15.00-16.00, коли сонце припікає найбільше. Особливо це стосується старших людей і тих, хто страждає від високого тиску. Не варто гуляти у цей час також із малими дітьми та немовлятами.

сайт зроблено в adgrafics