Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

 

У період з 18 по 22 вересня 2017 року на базі Хмельницького університету управління та права працівники Головного управління Держпродспоживслужби Хмельницької області  пройшли навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців з питань запобігання корупції. 

Напочатку осені в тканинах деревних порід продовжують нагромаджуватись і відкладатися про запас органічні речовини, закінчується ріст пагонів і формуються верхівкові бруньки. Дерева готуються до зими.Тому для отримання гарного врожаю плодово-ягідної продукції наступного сезону протягом осіннього періоду потрібно періодично обстежувати сад, ягідники на заселеністьшкідниками, збудниками хвороб, та при потребі продовжувати здійснювати заходи захисту.

16-17 вересня в м. Хмельницькому відбулась міжнародна науково-практична конференція «Бджільництво як компонент сталого розвитку»  організована Центром підтримки бізнесу в м. Хмельницький за підтримки European BankforReconstructionandDevelopment (Європейський банк реконструкції та розвитку).

16.09.2017 року на базі ТСЦ (торгово-сервіний центр) «Поділля» мікрорайон Ружична відбулася 30-а ювілейна обласна сільськогосподарська виставка «Агро-Поділля-2017».  На якій демонструвалася продукція провідних вітчизняних та зарубіжних виробників, сільськогосподарська техніка та обладнання.

18 вересня 2017 року розпочав роботу семінар  з підвищення кваліфікації державних службовців з питань запобігання корупції, де активно приймають участь працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. Семінар проводиться на базі Хмельницького університету управління та права.

14.09.2017 року начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Грушко В.П. взяв участь в нараді з питань підвищення ефективності діяльності Держпродспоживслужби за участі Прем`єр-міністра України Гройсмана В.Б..

Згідно із вимогами Державних санітарних норм та правил «Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу», сьогоднішній школяр повинен отримувати в шкільній їдальні раціональне харчування, яке б повністю відповідало потребам зростаючого організму.

11 та 12 вересня 2017 року  на базі хлібопекарського  підприємства Хмельниччини відбувся пілотний аудит для державних інспекторів, які проходять навчання Проекту з поглибленого вивчення НАССР. У якому взяли участь  державні інспектори Рівненської, Хмельницької, Волинської та Тернопільської областей.

12  вересня 2017 року в приміщенні управління фітосанітарної безпеки відбулася нарада з питань проведення осінніх обстежень сільськогосподарських угідь, рекомендацій щодо догляду озимих культур в осінній період; порядку здійснення фітосанітарних заходів при експорті об’єктів регулювання  та інші виробничі питання.

сайт зроблено в adgrafics