Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

 

Ізяславським районним управлінням Головного управління  Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в ході проведення підсумкової наради за серпень 2017 року 30.08.2017 року проведено навчання з керівниками структурних підрозділів Ізяславської районної державної лікарні ветеринарної медицини на тему: «Відбір патологічного матеріалу для проведення дослідження на АЧС».

Під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Ігор Михайлович Баланюк  проінформував присутніх про стан поводження з твердими побутовими відходами в області.

Зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік. Зараз саме вчасно нагадати батькам як правильно підібрати шкільну форму та ранець, щоб ця продукція не нашкодила здоров’ю школярів. Усюди відкриваються шкільні ярмарки, переповнені шкільним приладдям, проте зазвичай у батьків виникають  питання, як правильно підібрати своїй дитині  одяг, взуття та інші товари та ще так щоб було і дешево і безпечно.

Відносини між відвідувачами та підприємствами громадського харчування регулюються, в першу чергу, Правилами роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства та Порядком провадження торговельної діяльності та правилами торговельного обслуговування населення на ринку споживчих товарів.

В Головному управлінні Держпродспоживслужби в Київській області у рамках діяльності проекту міжнародної технічної допомоги «Постачання ІТ та лабораторного обладнання, програмного забезпечення та допоміжного обладнання» 22 серпня 2017 року з метою поглиблення, розширення знань, умінь і навичок роботи з програмним забезпеченням за напрямком «Єдина інформаційна система по проведенню протиепізоотичних заходів» (далі – Програма), за участі представників компанії Bravo, пройшло навчання для спеціалістів головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та м. Києві, які в подальшому будуть безпосередньо працювати в даній Програмі та проводити навчання для кінцевих користувачів в районах своєї області. 

Дуже небезпечним карантинним організмомдля кукурудзи, який стрімко заселив значну територію південної Європи і становить суттєву небезпеку сільському господарству України єзахідний кукурудзяний жук (Diabrotica virgifera virgifera Le Conte). Шкідник походить з Центральної Америки. В Європі вперше виявлений в 1992 р. на територіїСербії. У серпні 2001 р. в Закарпатській області фахівцями карантинної служби виявленіпоодинокі жуки на феромонних пастках.

Мабуть кожен із нас  мріє поїхати погожим днем  в ліс відшукати потайну,  ще не сходжену людьми галявину і назбирати величезну купу грибів щоб можна було прийти з повним кошиком додому та приготувати смачну страву. Але чи всі гриби у вашому кошику їстівні,  чи немає серед них отруйних ?

За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області ТОВ «Хмельницьктестстандарт» проведено навчання – семінар на тему: «Розробка та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР». Участь у семінарі прийняли представники переробних підприємств області, державні інспектори районних, міськрайонних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

Курити в закладах ресторанного господарства в Україні заборонено. Відповідне законодавче обмеження почало діяти ще в грудні 2012 року. За цей час не курити у приміщеннях стало соціальною нормою, яка позитивно сприймається у суспільстві. Дієвим способом захисту споживчих прав є написання скарг на заклади-порушники до ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

сайт зроблено в adgrafics