Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

 UGL3

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

 

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів запрошує суб’єктів малого підприємництва взяти участь в оцінці затрат, які бізнес несе внаслідок сплати штрафів (прямих і непрямих). Такий розрахунок витрат суб’єктів малого підприємництва Держпродспоживслужба проводить з метою реалізації Закону України від 18 травня 2017 року № 2042-VIII «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».

01.08.2017 р в області проведено позачергове засідання комісії ТЕБ і НС Хмельницької обласної державної адміністрації. На засіданні були розглянуті, крім інших,  питання: «Про стан виконання планузаходів щодо підготовки пляжівобласті до літнього сезону 2017 року»; «Про стан захворюваності на ботулізм населення Хмельницької області».

Головний спеціаліст  відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби Ізяславського району, Яковчук В.Г.  прийняла  участь в оперативній нараді при голові Ізяславської РДА та  виступила  по питаннях  профілактики гострих харчових отруєнь та харчових отруєнь, в т. ч. ботулізму.

За останні кілька тижнів українці, які відпочивають у Туреччині, активно діляться інформацією про поширення вірусу Коксакі, що супроводжується сильним жаром і висипанням на тілі. В основному хворіють діти, які купалися в басейнах. Загроза поширення вірусу можлива і в Україні.

Пам’ятка для споживачів, які мають намір користуватися послугами інтернет-магазину   Права споживача при купівлі товару через інтернет-магазин регулюються статтею 13 Закону України «Про захист прав споживачів». Закон визначає обсяг інформації, який обов’язково має бути доведений споживачу до моменту замовлення товару.

Одним із основних завдань Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області є охорона території України від занесення регульованих шкідливих організмів. З цією метою державними фітосанітарними  інспекторами проводяться обстеження з метою їх виявлення. У разі виявлення регульованих шкідливих організмів, запроваджується карантинний режим і проводяться заходи з метою локалізації та ліквідації цих організмів .

Держпродспоживслужба організовує опитування серед виробників харчових продуктів тваринного походження щодо обізнаності та відповідності вимогам харчового законодавства Європейського Союзу. За результатами цього опитування Держпродспоживслужба визначить пріоритетні напрямки розвитку експортних можливостей підприємств, які мають максимально наближений рівень відповідності вимогам Євросоюзу.

Що їсти, пити, одягати У спекотний день краще утриматися від виходу на вулицю від 10.00-11.00 години і до 15.00-16.00, коли сонце припікає найбільше. Особливо це стосується старших людей і тих, хто страждає від високого тиску. Не варто гуляти у цей час також із малими дітьми та немовлятами.

Шановні власники тварин, ми розуміємо і підтримуємо Ваше бажання завести та утримувати продуктивних тварин , з метою прогодувати родину та отримати прибуток від реалізації продукції від них. Ми поважаємо Вас за те, що Ви добре відноситесь до своїх тварин, знаєте їх звички, смаки, надаєте їм посильну допомогу, коли вони хворіють. Як правило , завжди виникає низка питань, від вирішення яких залежить успіх вашої справи та здоров,я людей, і відповіді на них можуть надати ветеринарні спеціалісти Держпродспоживслужби , спілкуючись з Вами та обстежуючи тварин, адже Ваші « друзі менші» не розкажуть , що і як їх болить.

25 липня 2017 року Управлінням захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено виїзну зустріч-консультацію у Старокостянтинівській міській та районній державних адміністраціях із споживачами товарів і послуг та з суб’єктами господарювання, які реалізують товари та надають послуги споживачам.

сайт зроблено в adgrafics