Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

111

Спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з працівниками поліції та органів місцевої виконавчої влади проводять комісійні обстеження суб’єктів господарювання різних форм власності як у будні, так і у вихідні та святкові дні.

Узагальнені матеріали, складені за результатами комісійних обстежень у вигляді листів та довідок, направляються в поліцію та в органи місцевого самоврядування для відповідного реагування. 

112

Зокрема, 08 травня 2021 року лікар із загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Шемчук С.С. взяв участь в комісійних обстеженнях суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність в місті Славута. Було обстежено 2 агропродовольчі ринки: ПСК «КП «Ринок» Славутського РайСТ» та ТОВ «Універсалінвестцентр», а також ряд продовольчих магазинів.

Під час обстежень працівниками поліції було складено протоколи на фізичних осіб-підприємців за порушення вимог протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. Про всі виявлені порушення було повідомлено поліцію, органи місцевого самоврядування, власників і працівників закладів. Також рекомендовано усунути недоліки в найкоротші терміни. 

Спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства продовжують роботу у цьому напрямку.

сайт зроблено в adgrafics