Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

98

28 квітня 2021 року спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно із Департаментом освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації проведено онлайн-навчання з керівниками закладів загальної середньої освіти обласної та міської комунальної власності.

97

Темою обговорення стали «Гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти».

Також учасникам навчання було надано низку роз’яснень щодо вимог чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, а саме:

  • дотримання загальних гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами; 
  • вимоги до гігієни персоналу; 
  • умови та заходи використання виробничих та складських приміщень, обладнання та інвентарю;
  • вимоги до маркування обладнання та інвентарю;
  • гігієнічні вимоги щодо постачання води тощо. 

Учасникам навчання наведено основні переваги від запровадження системи НАССР на харчоблоках закладів освіти, як важливого інструменту для контролю безпеки харчування. 

сайт зроблено в adgrafics