Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

101

Працівники відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 9 квітня 2021 року обстежили 3 пункти проведення пробного зовнішнього оцінювання в місті Кам’янці-Подільському. Пункти визначені наказом Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти від 17.02.2021 р. № 17 «Про затвердження мережі пунктів проведення пробного незалежного оцінювання 2021 року».

Заклади обстежувались на дотримання вимог санітарного законодавства, зокрема вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року № 24 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19».

102

В ході обстеження встановлено, що заклади до проведення пробного ЗНО підготовлені: створені відповідні умови (визначено маршрути та їх графічне розміщення для учасників тестування, наявні графіки допуску), обладнано місця для проведення тестування з відповідним розміщенням столів, наявний достатній запас засобів індивідуального захисту як для працівників, так і для учасників тестування, створені умови для централізованого видалення використаних ЗІЗ, створені умови для дотримання правил особистої гігієни (наявна проточна вода, рідке мило біля рукомийників, одноразові паперові рушники, урни для їх видалення, антисептики для обробки рук в достатній кількості), наявна достатня кількість засобів для проведення дезінфекції поверхонь.  

Під час перевірки було проведено роз’яснювальну роботу з працівниками закладів щодо необхідності суворого дотримання протиепідемічних вимог. 

сайт зроблено в adgrafics