Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

89

Спеціалісти Старокостянтинівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з працівниками Старокостянтинівського відділу поліції ГУНП України в Хмельницькій області, представниками Старокостянтинівської міської ради проводять рейди та моніторингові обстеження об’єктів торгівлі, агропродовольчих ринків та закладів громадського харчування щодо дотримання протиепідемічних заходів.

91

Звертається увага на наявність засобів індивідуального захисту й окремих контейнерів для їх збору після використання, дезінфекційних засобів, інформаційних листівок, а також нанесення бар'єрних стрічок для дотриманнявідстані між відвідувачами.

При здійснені контролю щодо виконання протиепідемічних заходів фахівці Держпродспоживслужби щоденно надають роз’яснення та рекомендації щодо необхідності дотримання маскового режиму, соціальної дистанції.

90

Робота з профілактики та недопущення поширення захворювань на гостру респіраторну хворобу СOVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 посилюється, оскільки з 09 квітня 2021 року Хмельницька область переходить в «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

сайт зроблено в adgrafics