Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

83

Начальник Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Микуляк Микола Ярославович взяв участь у нараді спільно з головою та представників Війтовецької об’єднаної територіальної громади, пасічниками, представниками агроформувань та фермерами.

В ході роботи розглядалися питання щодо порядку реєстрації пасік, оформлення ветеринарно-санітарних паспортів на пасіки. Також обговорювалася основні профілактичні заходи щодо запобігання отруєнню бджіл (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України № 338 від 19.02.2021 року «Про деякі питання у сфері бджільництва»). Особливу увагу було приділено Інструкції з профілактики та встановленню факту отруєння бджіл засобами захисту рослин. Обговорено порядок взаємодії та покроковий алгоритм дій при отруєнні.

82

Представникам агроформувань наголошено на необхідності використання лише зареєстрованих засобів обробітку ґрунтів, посівів, засобів захисту рослин, обов’язковому попередженні при обробці земель, а також при яких погодних умовах доцільно здійснювати роботи.

Особлива увага приділялася темі коронавірусу, з’ясовано бачення сторін подальших дій у боротьбі з COVID-19. На заході була озвучена поточна інформація щодо захворюваності населення громади на COVID-19 та ходу вакцинації від цієї недуги. Також було обговорено посилення протиковідних заходів та контроль за їх дотриманням.

сайт зроблено в adgrafics