Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

81

У зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації на Хмельничинні на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, підвищенням рівня захворюваності населення та на виконання рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій фахівціХмельницького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області у складі мобільних груп спільно з представниками Національної поліції перевірили стан виконання карантинних вимог суб’єктами господарювання на території Розсошанської громади.

Так, протягом минулих вихідних днів мобільними групами перевірено 11 об’єктів.

Зокрема було перевірено:

  • 9 об’єктів торгівлі продовольчими товарами;
  • 2 заклади громадського харчування.

До суб’єктів господарювання, які не дотримувалися карантинних вимог, застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема поінформовано органи місцевої влади, працівниками поліціїскладено 1 протокол про адміністративне правопорушення за статтею 44-3 КУпАП на суму 17000,00 грн.

В ході перевірок з суб’єктами господарювання проведена роз’яснювальна робота щодо дотримання вимог, встановлених постановами Кабінету Міністрів України, Головного державного санітарного лікаря України та рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Закликаємо всіх суб’єктів господарювання дотримуватися протиепідемічних вимог, встановлених урядом! Адже прості речі рятують життя!

сайт зроблено в adgrafics