Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

69

Відповідно до спільного плану заходів Кам’янець-Подільського МВ Національної поліції України в Хмельницькій області та Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області «Щодо контролю за переміщенням автомобільним транспортом тварин, птиці, сировини та продукції тваринного походження» за зверненням працівників Національної поліції було направлено головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Кам’янець-Подільського управління Ляміну Г.В. для проведення огляду зупиненого автомобіля на трасі Т-23-21 між населеними пунктами Сахкамінь, Цикова. Під час огляду виявлено частину туші, голову та передні кінцівки самця козулі європейської (дикої кози). Також було виявлено мисливське знаряддя. 

В зв’язку з тим, що угіддя Кам’янець-Подільського району  є заповідною зоною «Подільські товтри», мисливська діяльність на даній території заборонена. 

На місце прибули спеціалісти Кам’янець-Подільського МВ Національної поліції України в Хмельницькій області. Також були викликані єгер Кам’янець-Подільської районної організації УТМР Баранов В.Г. та державний інспектор з охорони навколишнього середовища державної екоінспекції в Хмельницькій області Цапар Т.А.

Лікар ветеринарної медицини Кам’янець-Подільської районної державної лікарні ветмедицини Галіцький Д.І. та головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Кам’янець-Подільського управління Ляміна Г.В. провели огляд виявленої частини туші тварини. Розслідування триває.

сайт зроблено в adgrafics