Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

В останні роки все більшої популярності набувають саме штучні ялинки. На відміну від живих вони простоять всі новорічні свята, будуть вас радувати багато років поспіль і що вкрай важливо – не вимагають вирубки лісу. Якщо ви також, як і тисячі інших покупців, віддали перевагу економії і збереженню природи, то знайте – асортимент моделей, представлений на ринку досить різноманітний.

Отже, прийнявши рішення про покупку, ви ставите питання – як вибрати гідну модель? Варто звернути увагу на такі параметри:

  • матеріал хвої та її колір;
  • силует дерева та вид кріплення гілок;
  • висота і діаметр нижнього ярусу ялинки;
  • присутність ефекту засніженості;
  • наявність вбудованої гірлянди та іншого декору.

Розглянемо кожну з цих характеристик докладніше.

Вибираємо тип хвої – копія натуральної ялинки або нереально пухнаста красуня? Від вибору матеріалу виготовлення голочок буде залежати, наскільки натуральною буде виглядати ваша штучна ялинка. Існують:

Хвоя ПВХХвоя ПВХХвоя ПВХ

  • Ялинка з хвоєю з ПВХ – найбільш поширений і недорогий варіант. Принцип створення голочок нагадує виготовлення мішури – дротяні нитки скручуються з тонкими смужками «нарізаних» з плівки голочок. Ближче до основи вплітаються коричневі «стрічки», що дозволяє дереву отримати природний вигляд. На дотик голочки м'які, хвою можна стиснути в руці. Такі ялинки зазвичай недорогі, досить пухнасті, але вони зовсім не нагадують натуральну ялинку.

Хвоя ЛескаХвоя ЛескаХвоя Леска

  • Ялинка з волосіні більше схожа на сосну. Її голочки довгі, щільні і непохитні. Волосінь також намотується на дріт, а по самій основі пускається коричнева плівка, що імітує деревину. Нерідко цей матеріал комбінують з ПВХ двома способами: чергування гілочок з ПВХ і волосіні або мікс волосіні і полімерної плівки в одному пучку – такі дерева відрізняються особливою пухнастістю.

Литая хвояЛитая хвояЛитая хвоя

  • Лита ялинка – найреальніший варіант, але і найдорожчий. Кожна гілочка виплавляється з поліетилену в спеціальних прес-формах, щоб максимально відповідати натуральним ялинкам. Для додання ефекту натуральності їх підставки забарвлюються в коричневий колір, а сама хвоя виходить дуже пружною, іноді трохи зігнутою. Голочки можуть розташовуватися під різними кутами по відношенню до гілки, що дає можливість імітувати будь-які породи дерев. 

У свою чергу литі ялинки, нині найпопулярніші на ринку, також можуть відрізнятися одна від одної:

  • 100% лита хвоя – практично не відрізнити від оригіналу, складна у виробництві і аж ніяк не дешева;
  • поєднання литої хвої і ПВХ – найпопулярніший варіант: гілочки з голочками з плівки розташовуються в «глибині дерева», що робить його більш пишним, при цьому ціна ялинки не висока;
  • поєднання всіх трьох типів хвої – литий, ПВХ і волосінь – навмисно нереалістичні дизайнерські моделі для шанувальників оригінальних рішень.

Колір хвої: рішення на будь-який смак. Чи буде ваша покупка схожа на справжнє деревце з гущавини лісу, залежить також від того, який колір хвої ви виберете:

  • Класичний зелений – здавалося б тут все просто – точне попадання в натуральний колір. Виявляється немає. Ялинка може бути однотонною, може бути з гілочками, кожна з яких, пофарбована в свій колір, а може поєднувати на одній гілці зовсім різні відтінки зеленого – від дуже світлого до темно-зеленого.https://www.eli.ru/img/articles/kakukras3.jpg
  • Шляхетний блакитний колір – зазвичай підходить «багатим» деревам з широким нижнім ярусом.
  • Сніжно-білий, створює в приміщенні атмосферу казкового засніженого лісу.
  • Різнокольорові ялинки – незвичайне і креативне рішення, прекрасно впишеться практично в будь-який стиль інтер'єру.

Вибираємо тип кріплення гілок: зручність зберігання або простота установки. Штучна ялинка купується на кілька років вперед, тому вже на момент вивчення асортименту, варто задуматися: як упаковувати, зберігати і збирати новорічне деревце. Будь-який виріб являє собою набір із стовбура і гілок. Останні можуть бути:

  • відгинаються на дроті – після установки потрібно просто розправити ялинку і надати їй бажану форму;
  • на гачках – за допомогою нехитрих пристосувань гілки кріпляться до стовбура відповідно до маркування на гілках і на стовбурі (колір або букви);
  • шарнірними – розкриваються самостійно за принципом парасольки, що робить цей варіант найбільш простим.

Найбільш зручний для зберігання – варіант з гачками, ялинка займає набагато менше місця в складеному стані. Зате шарнірні ялинки – набагато простіші і швидші в збірці.

Силует ялинки: види і особливості. Зовнішній вигляд або форма – один з найважливіших критеріїв вибору. Відштовхуватися тут потрібно не тільки від своїх уподобань, а й від розміру кімнати, де ви збираєтеся встановити новорічну красуню, висоти стелі і наявності меблів навколо.

Існують такі форми ялинок:

  • Класичне дерево (А-силует). Форма цієї ялинки максимально нагадує природний аналог. Велика кількість «відростків», нерівна крона, об'ємна «спідниця», волохаті гілочки – поки не підійдете близько, будете думати, що перед вами жива лісова красуня.
  • Ялинка штучна компактна відрізняється звуженими нижніми ярусами. При цьому пишність і обсяг зберігаються по максимуму, а голочки мають достатню довжину. Для квартири струнке деревце відмінний вибір – буде місце, де поставити стіл і організувати ігрову зону для дітей.
  • Вузька штучна ялинка – витончене деревце з густими гілочками і короткими голочками. Реалістичною моделлю не назвеш, зате вона гармонійно стане в кут кімнати.https://www.eli.ru/img/articles/kakukras9.jpg
  • Нестандартна або дизайнерська ялинка. До зовнішнього вигляду таких дерев практично не застосовуються критерії. Вона може бути двовимірною, або перевернутою «вверх ногами» або вузькою на довгому стовбурі – тут все залежить від вашого бажання створити неординарний святковий інтер'єр. Одне можна гарантувати – оригінальна ялинка напевно стане центром уваги!

Засніжена ялинка - данина моді чи зимова свіжість у Вас вдома? Поради щодо вибору. Хочете, щоб під час різдвяних свят в будинку витало відчуття свіжості і морозної прохолоди? Тоді ваш варіант – штучна засніжена ялинка. Ступінь «білястого» буває різною:

  • Флокірована ялинка (дуже сильна засніженість). Штучна ялинка зі снігом немов тільки що занесена з вулиці, де бушує справжня хуртовина, – настільки густе напилення нанесено на її голочки.
  • Вкриті інеєм. Засніжена ялина немов пропонує насолодитися бадьорістю морозного ранку – кожна її колючка від основи до кінчика покрита імітацією інію, крізь який просвічує справжній колір голок.
  • Фарбування та легке напилення. Гілочки або їх кінчики (останні ряди голочок) як ніби трохи припорошені снігом.

Новорічна штучна ялинка з лампочками - ЗА і ПРОТИ! У кожній родині існує своя особлива традиція наряджати новорічне дерево. Одні привертають до цього питання дизайнерів, інші – шукають ідеї в модних журналах, треті – покладаються на власну фантазію. В одній думці сходяться абсолютно всі – ялинка з вогниками створює в будинку особливу атмосферу затишку і чарівництва.

Сьогодні у продажу легко знайти ялинку, яка вже доповнена святковими ліхтариками. Ялинка з гірляндою заощадить ваш час на пошук аксесуара і сам процес декорування. Рівномірно розташовані вогники охоплюють всі гілочки – вам не потрібно шукати відповідну довжину шнура. Виріб може бути прикрашений в фабричних умовах не тільки лампочками. В асортименті є моделі з ягодами і шишками – такі дерева як справжні гості з лісової гущавини прекрасно вписуються в стилі етно, кантрі і еко.

https://www.eli.ru/img/articles/kakukras14.jpghttps://www.eli.ru/img/articles/kakukras15.jpghttps://www.eli.ru/img/articles/kp3112l-1-17112020.jpg

У цій статті ми поділилися секретами, як вибрати штучну ялинку. Яку б модель ви не вважали за краще, будьте впевнені – новорічний настрій увійде в ваш будинок задовго до настання свята і не покине його до кінця зимових свят.

сайт зроблено в adgrafics