Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Спеціалісти Держпродспоживслужби міста та області спільно з представником дирекції ринку та працівниками поліції 9 липня 2020 року провели перевірку роботи продовольчого ринку ТОВ ТСЦ «Кооператор» у місті Хмельницькому. 

Було з’ясовано, що підприємці намагаються дотримуватися необхідних карантинних вимог торгівлі. А от покупцям доводиться робити зауваження щодо дотримання маскового режиму.

Під час карантину змінились умови роботи і в лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 1, що розташована на ринку. Завідуюча лабораторією Ніна Бачмага розповіла, що працювати в умовах карантину стало важче. Це зумовлено тим, що, окрім основної роботи, працівники контролюють дотримання умов карантину: дезінфекцію, масковий режим та наявність дезінфікуючих засобів.

Директорка продовольчого ринку Наталія Ямборко повідомила, що від початку роботи Хмельницького центрального продовольчого ринку в зв’язку з послабленням карантину 14 підприємців позбавили робочого місця за недотримання карантинних вимог торгівлі.

Наразі робоча група продовжує здійснювати перевірки щодо дотримання карантинних вимог на речових та продовольчих ринках, у закладах громадського харчування, продовольчої і непродовольчої торгівлі та дитячих дошкільних закладах.

сайт зроблено в adgrafics