Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

 

novaposhta

   До відділу захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області надходять звернення споживачів на неналежне надання послуг відділеннями ТОВ «Нова пошта» під час одержання споживачами відправлення.

   Повідомляємо споживачам, що згідно умов сервісу ТОВ «Нова пошта» огляд відправлення – це сервіс, який надає можливість споживачу (одержувачу) у відділенні, скористатись спеціально відведеним столом, або за адресою, перевірити вміст відправлення на таких умовах:
1. Співробітник ТОВ «Нова пошта» передає споживачу (одержувачу) відправлення на огляд для перевірки його вмісту, попередньо розкривши упаковку.
2. Для зручності огляд відправлення у відділенні здійснюється в місцях, позначених табличками «Перевірка відправлення», які забезпечені столом і розеткою 220Вт.
3. Співробітник ТОВ «Нова пошта» знаходиться поряд зі споживачем (одержувачем) під час огляду відправлення для надання своєчасної допомоги та роз'яснення умов огляду.
4. Якщо після огляду споживач (одержувач) задоволений якістю товару, що знаходиться у відправленні, здійснює оплату вартості відправлення та/або послуги ТОВ «Нова пошта».
5. Якщо після огляду споживач (одержувач) відмовляється отримувати відправлення, то співробітник ТОВ «Нова пошта» самостійно здійснює запакування оглянутого відправлення. Грошові кошти споживачем (одержувачем) не сплачуються.
6. Якщо під час огляду виявлено недостачу вмісту відправлення або його пошкодження, або відправлення було пошкоджено в процесі огляду, співробітник ТОВ «Нова пошта» допомагає споживачу (одержувачу) оформити Акт приймання-передачі, як підтвердження факту розбіжностей в якості та/або кількості отриманого відправлення, і заяву-претензію.

   Наголошуємо споживачам, що згідно умов надання послуг ТОВ «Нова пошта» максимальний час огляду відправлень не повинен перевищувати 5 хвилин на одне відправлення.

сайт зроблено в adgrafics